ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με τη χρήση υπηρεσίας courier.

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ, η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3 ευρώ. Το κόστος των μεταφορικών ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με το βάρος και το όγκος του δέματος. Οι άνωθεν τιμές αφορούν προϊόντα έως 2kg.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1 ευρώ επιπλέον.

Αν πληρώνετε  με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,5 ευρώ.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης είναι οι ακόλουθοι:

  • Χερσαίοι προορισμοί, 1-2 εργάσιμες ημέρες
  • Νησιωτικοί προορισμοί, έως 3 εργάσιμες ημέρες
  • Δυσπρόσιτες περιοχές, έως 5 εργάσιμες ημέρες

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις.

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ;

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή από την courier.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις, περί φθορών των επιστρεφόμενων προϊόντων. Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος, την ημέρα της αγοράς αυτού, αφαιρουμένου του ποσού που αφορά στα μεταφορικά έξοδα αποστολής και εκ νέου παραλαβής του. Η κατάθεση των χρημάτων σας  θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε το προς επιστροφή προϊόν. Υπενθυμίζεται ότι, επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών τότε η “ΣΙΔΕΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ” δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή ακύρωση της συναλλαγής.

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε  ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία.

Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 2463024688.

Για την αλλαγή το προϊόντος θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να μην έχει φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή του συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα).
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο).
  • Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιώ, κορμάκια, καλσόν και εσωρούχων.

Σας αποστέλλουμε το καινούργιο προϊόν με courier, με χρέωση δική σας (5 ευρώ) και παραλαμβάνουμε πίσω το προϊόν προς αντικατάσταση.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για τα είδη που βρίσκονται σε έκπτωση.

 

ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΤΙ ΚΑΝΩ;

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του baby-inn.gr πουλήθηκαν ελαττωματικά προϊόντα είτε από λάθος στην λήψη της παραγγελίας είτε στην τιμολόγηση, στην αποστολή, είτε κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (κακή συσκευασία) προϊόντα, τότε το baby-inn.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με mail στο [email protected] φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία, επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν, καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

 

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ;

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και στο φυσικό μας κατάστημα στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής ΔΕΝ επιστρέφονται.