ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Το baby-inn.gr αποτελεί  το ηλεκτρονικό site  του  φυσικού καταστήματος  με την επωνυμία:

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΣΙΔΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ
Α.Φ.Μ.: 062475035
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 11543236000
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 16
Τ.Κ.: 50200, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας σας καλούμε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους χρήσης.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η εταιρεία επιλέγει κατά την απόλυτη κρίση της ποια προϊόντα θα παρουσιάσει στο καταναλωτικό κοινό μέσω της ιστοσελίδας baby-inn.gr

Η εταιρεία μπορεί να μεταβάλει οποιαδήποτε στιγμή τα προϊόντα και την διαθεσιμότητα αυτών χωρίς  προηγούμενη ειδοποίηση.

Ο επισκέπτης – χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στο baby-inn.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους (παροχές υπηρεσιών Internet).

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εφόσον ο επισκέπτης – χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του baby-inn.gr συμφωνεί:

α) Να παρέχει αληθείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του.

β) Να διατηρεί και επιμελώς και να ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Κάθε φορά που αποστέλλετε στην εταιρεία μας ένα αίτημα προς παραγγελία, θα πρέπει να έχει προηγηθεί αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι διέπουν τις μεταξύ μας συναλλαγές στο σύνολό τους.

Μην ξεχνάτε ότι τα αιτήματά σας παραλαμβάνονται από την εταιρεία μας με τη ρητή επιφύλαξη ενδελεχούς ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο αίτημα παραγγελίας σας, δεδομένου ότι στο παρόν στάδιο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η επεξεργασία του αιτήματός σας από την εταιρεία μας.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα σας στέλνουμε e-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση διαθεσιμότητας του προϊόντος θα σας στέλνουμε ένα δεύτερο mail  που θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία αυτής.

Η αποστολή των προϊόντων θα γίνετε όσο δυνατόν ταχύτερα σε συνεννόηση με την courier.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο από τα είδη που παραγγείλατε τότε ο αρμόδιος υπάλληλος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς προκειμένου να σας ενημερώσει για την μη διαθεσιμότητα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, θα πρέπει υποχρεωτικά να γνωρίζετε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
Με την τελική καταχώρηση της παραγγελίας σας από το τμήμα εξυπηρέτησής μας, αυτομάτως αποδέχεστε όλους τους όρους και προϋποθέσεις.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να μας στείλετε με mail στο [email protected] το αντίγραφο της συναλλαγής, για να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις ο υπεύθυνος μας δει την κατάθεση σας.

ALPHA BANK: GR8301405140514002002007930

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR4701712390006239136794358

 

  • Πληρωμή μέσω αντικαταβολής.

Πληρωμή κατά την παραλαβή του προϊόντος από την courier.

 

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

Χρησιμοποιείστε την πύλη πληρωμών μας για να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας, η συναλλαγή σας θα γίνει άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια όπως ορίζει το σύστημα κρυπτογράφησης της συνεργαζόμενης τράπεζας.

 

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή από την courier.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών τότε η “ΣΙΔΕΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ” δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή ακύρωση της συναλλαγής.

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε  ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία.

Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 2463024688.

Για την αλλαγή το προϊόντος θα πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να μην έχει φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή του συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα).
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο).
  • Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιώ, κορμάκια, καλσόν και εσωρούχων.

Σας αποστέλλουμε το καινούργιο προϊόν με courier, με χρέωση δική σας (5 ευρώ) και παραλαμβάνουμε πίσω το προϊόν προς αντικατάσταση.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για τα είδη που βρίσκονται σε έκπτωση.

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις.

  • Πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2463024688, σύμφωνα με το ωράριο καταστήματος και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του καταστήματος μας. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς της αποστολής και της εκ νέου παραλαβής από εμάς.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα  παραλαβής του προϊόντος. Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, περί φθορών των επιστρεφόμενων προϊόντων. Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος, την ημέρα της αγοράς αυτού, αφαιρουμένου του ποσού που αφορά στα μεταφορικά έξοδα αποστολής και εκ νέου παραλαβής του. Η κατάθεση των χρημάτων σας  θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε το προς επιστροφή προϊόν. Υπενθυμίζεται ότι, επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μόνο στην περίπτωση χρήσης του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι το κόστος αποστολής της παραγγελίας καθώς και το κόστος εκ νέου παραλαβής του από εμάς.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του baby-inn.gr πουλήθηκαν ελαττωματικά προϊόντα είτε από λάθος στην λήψη της παραγγελίας είτε στην τιμολόγηση, στην αποστολή, είτε κατεστραμμένα κατά την μεταφορά (κακή συσκευασία) προϊόντα, τότε το baby-inn.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με mail στο [email protected] φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας.

Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία, επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν, καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

 

ΧΡΗΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τόσο η εταιρεία όσο και ο καταναλωτής δεσμεύονται στην ορθή και με βάση την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη, χρήση και λειτουργία της ιστοσελίδας.

Για να είναι σωστή και ολοκληρωμένη η πρόσβαση στο baby-inn.gr απαιτείται η ενεργοποίηση στον browser, της γλώσσα JavaScript καθώς επίσης και της δυνατότητας λήψης cookies. Επίσης, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει μία έκδοση του Internet Explorer άνω της 6 ή μια έκδοση Mozilla Firefox άνω της 3.5 ή κάποια άλλη αντίστοιχη έκδοση web browser.

Σας συνιστούμε, επιπλέον, τη χρήση τελευταίων εκδόσεων των browsers καθώς και του Adobe Flash Player για την εμφάνιση επιπρόσθετων γραφικών.

Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος του baby-inn.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι για τη χρησιμοποίηση ορισμένων εκ των υπηρεσιών του ιστότοπου, ενδέχεται να χρειαστεί να κατεβάσει (download) στον Η/Υ του ορισμένα αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά προγράμματα.

Η Εταιρεία διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα και ο καταναλωτής το αποδέχεται ανεπιφυλάκτως, να διακόψει μόνιμα ή προσωρινά τη λειτουργία του baby-inn.gr με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες – μέλη και τους επισκέπτες του ιστότοπου.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης – καταναλωτής – επισκέπτης – μέλος, αναλαμβάνει την υποχρέωση και αποδέχεται ότι δε θα χρησιμοποιεί το baby-inn.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους, οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

Δε δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

Απαγορεύεται σύμφωνα με την νομοθεσία οποιαδήποτε διακίνηση περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης ή την καταστροφή του εξοπλισμού της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών ηθελημένα ή αθέλητα, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Η εταιρεία επιμελείται καθημερινώς για την ορθή και ακριβή δημοσίευση όλων των πληροφοριών που αφορούν τα προϊόντα που προωθεί και προβάλει από το baby-inn.gr .

Η εταιρεία, δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο της λειτουργίας του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος, στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως ενδεικτικά την αναγραφόμενη τιμή, τη διαθεσιμότητα, τη φωτογραφία, το είδος και λοιπά) που μπορεί να οφείλονται ενδεχομένως σε τεχνολογικές αστοχίες και λάθη, τυπογραφικά ή ανθρώπινα λάθη ή λανθασμένες πληροφορίες από τους προμηθευτές έστω και από αμέλειά της.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε σφάλμα πριν ή και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να μας αποστείλετε σχετικό mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2463024688. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον διαπιστώσετε σφάλμα, σας καλούμε να μην προχωρείτε στην αποστολή αιτήματος παραγγελίας πριν την ειδοποίηση της εταιρείας μας για την αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος.

Η εμπορική στρατηγική της εταιρείας μας και η τιμολογιακή πολιτική της εναρμονίζονται πλήρως με τις διατάξεις περί προστασίας του ανταγωνισμού. Για το λόγο αυτό μπορεί οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται στο baby-inn.gr να διαφέρουν από άλλα όμοια προϊόντα που πωλούνται σε άλλα σημεία πώλησης, αφού η εταιρεία μας προβαίνει κατά καιρούς σε προσφορές προϊόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες οποτεδήποτε το κρίνει απαραίτητο για την προσφορότερη επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Η εταιρεία μας έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να μεταβάλει την τιμή οποιουδήποτε προϊόντος, οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του baby-inn.gr αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης ημεδαπής και διεθνούς νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Ενδεικτικώς αναφέρονται τα κείμενα, τα πάσης φύσεως αρχεία, σήματα, λογότυπα, η μορφή (lay out) του baby-inn.gr, τα προγράμματα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία και λοιπά.

Δεν αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας πνευματικά δικαιώματα τρίτων όπως π.χ. συνεργατών, συνεργαζόμενων φορέων και λοιπά.

Απαγορεύεται ρητώς η εν όλο ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, μεταποίηση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.

Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής  ιδιοκτησίας της εταιρείας μας.

Η εταιρεία ρητώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που προκληθεί σε αυτήν.

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια, είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο baby-inn.gr καθώς και την τροποποίηση των στοιχείων αυτών οποτεδήποτε επιθυμεί, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών – καταναλωτών – μελών του ιστότοπου μας, οι οποίοι και αποδέχονται ανεπιφύλακτα την ανωτέρω δυνατότητα της εταιρείας.